Welkom bij de P&V Groep

Wie zijn wij?

De P&V Groep is een coöperatieve verzekeringsgroep. Faire en betaalbare verzekeringen aanbieden aan de arme beroepsbevolking was de reden voor onze oprichting begin vorige eeuw. Die aandacht voor kwetsbare groepen in de samenleving is altijd gebleven.

Onze winst herinvesteren we in onze groep, zodat onze financiële soliditeit en onze kwaliteit gegarandeerd blijven. Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan verantwoordelijk burgerschap en een meer solidaire samenleving.

Onze merken

De P&V Groep biedt verzekeringsoplossingen
aan particulieren, zelfstandigen, ondernemingen en instellingen via verschillende merken en distributiekanalen. Al meer dan 1 miljoen klanten geven vandaag hun vertrouwen aan de P&V Groep.

Duurzaam ondernemen

Om te kunnen voorzien in de behoeften van de huidige generatie, zonder de kansen van volgende generaties te hypothekeren, is een evenwicht nodig tussen economische, sociale en ecologische aspecten.

Pers en publicaties

Er beweegt heel wat binnen de P&V Groep en we houden je graag hiervan op de hoogte via onze persberichten.

Nieuws

...
De Raad van Gebruikers, een unieke plek in de bedrijfswereld

Belangrijke schakel in de coöperatieve werking van de P&V Groep

23 juni 2023

Gepost in: Duurzaam ondernemenCoöperaties

...
Collega’s P&V Groep ontvangen jongeren met open armen

Maak kennis met Talented Youth Network (TYN), een jongerenorganisatie die hulp krijgt in ons vrijwilligersproject BOOST.

12 mei 2023

Gepost in: Duurzaam ondernemenInclusie

...
Stichting P&V - 25 jaar vóór inclusie en actief burgerschap van jongeren

Reden genoeg om extra aandacht te besteden aan dit solidaire initiatief.

20 april 2023

Gepost in: Duurzaam ondernemenInclusie

Word coöperant van de P&V Groep

U bent klant bij de P&V Groep, medewerker of P&V-agent? U bent een natuurlijk persoon ouder dan 18 jaar of rechtspersoon? En u wilt investeren in een solidaire, coöperatieve verzekeringsmaatschappij?

Om haar coöperatieve karakter te versterken en een dialoog tot stand te brengen, biedt de P&V Groep coöperatieve aandelen van de categorie C aan haar klanten (categorie C1), werknemers (C2) en agenten (C3). U kunt coöperant worden door in te tekenen op ten minste een C-aandeel en  ten hoogste vijf C-aandelen.

Wil je deel uitmaken van de P&V Groep?

Bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures en stages en solliciteer spontaan.