P&V Group For Life 2023: collega’s in beweging voor Mobile School

Zoals ieder jaar organiseerde de P&V Groep ook in 2023 haar solidariteitsactie P&V Group For Life. Die bracht 14.000 euro bijeen voor Mobile School, een organisatie die onderwijs toegankelijk maakt voor straatkinderen wereldwijd.

Op vrijdag 17 november verzamelden 250 collega’s van de P&V Groep in recreatiedomein Hofstade voor een namiddag bewegen voor het goede doel.

Voor onze wandelaars was er, zoals ieder jaar, een Warmste Wandeling van ongeveer 8 kilometer. De deelnemers konden deze keer ook kiezen voor andere sportieve activiteiten, rustig en minder rustig, zowel indoor als outdoor. Van hoogtouwenparcours en archery tag tot tafeltennis, badminton, tai-chi en zenwandelingen – er was voor elk wat wils.

Kansen geven aan straatkinderen

Met deze namiddag, die tegelijk een informele verbroedering was tussen medewerkers uit Brussel, Antwerpen en Namen, zamelden we geld in voor Mobile School, een organisatie die werd opgericht door Arnoud Raskin en die steun krijgt van de Stichting P&V. Met hun mobiele scholen zetten ze zich in voor straatkinderen over de hele wereld.  

Arnoud en Wim van Mobile School waren erbij op onze actiedag om onze collega’s uitleg te geven over hun organisatie. Ze hadden ook een mobiele school met diverse educatieve materialen bij om te tonen hoe ze die samen met hun lokale partners gebruiken op het terrein.

Het bedrag dat onze collega’s bij elkaar brachten deze namiddag, werd door de P&V Groep verdubbeld tot 14.000 euro.

Benieuwd naar de reactie van Mobile School en hoe zij dit bedrag gaan inzetten? Ontdek het in de onderstaande korte video. 

9 januari 2024