P&V Groep opnieuw erkend als Top Employer in 2023

Ook in 2023 mag de P&V Groep zich een Top Employer noemen. die als toonaangevend worden beschouwd op het vlak van HR-praktijken en -beleid. Met de erkenning tot Top Employer wil de P&V Groep vooral laten zien dat ze groot belang hecht aan een performante en eigentijdse HR-dienstverlening en dat ze daarin zal blijven investeren.

Het Top Employers Institute is een organisatie die HR-praktijken bij Belgische en internationale werkgevers beoordeelt en certificeert. Op die manier wil het de impact van HR-strategieën versnellen en de arbeidswereld verbeteren. Voor het tweede jaar op rij kent het Top Employers Institute dit label toe aan de P&V Groep.

Gecertificeerde Top Employers zetten zich in om hun werknemers de best mogelijke werkomgeving te bieden door middel van innovatieve HR-praktijken.

Het programma van het Top Employers Institute certificeert bedrijven op basis van hun resultaten van de HR Best Practices Survey. Deze enquête bestrijkt zes belangrijke HR-gebieden, onderverdeeld in 20 thema's zoals talentmanagementstrategie, werkomgeving, talentacquisitie, opleiding en ontwikkeling van competenties, welzijn op het werk, diversiteit en inclusie.

Ann Bayart, HR Director van de P&V Groep: "De hernieuwde toekenning van het Top Employer-label is een mooie erkenning voor de HR-teams, maar ook voor al onze medewerkers, want elk van hen draagt op zijn eigen manier bij tot de werkomgeving die de P&V Groep kenmerkt, die ‘net dat tikkeltje anders’ is, zoals deze korte video toont."

Momenteel dragen 2.053 organisaties in 121 landen verspreid over 5 continenten het label Top Employer. Op die manier heeft het label een impact op meer dan 8 miljoen werknemers. De P&V Groep maakt deel uit van de 86 gecertificeerde bedrijven in België.

Meer weten over werken bij de P&V Groep?

18 januari 2023